Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka reaguar pas situatës në Gaza, ku u bombardua një spital.

Osmani në platformën “X” ka shkruar se jetët e pafajshme duhet të mbrohen.

“Është shkatërruese të shohësh pasojat në jetëra të njerëzve me qindra viktima civile pas bombardimit të një spitali në Gaza, duke përfshirë gra dhe fëmijë. Jetët e pafajshme duhet të mbrohen. Fatkeqësisht, janë civilët ata që vuajnë më shumë në çdo konflikt”, ka shkruar Osmani.