Terroristëve pasi u dështoi plani u detyruan t’i lënë automjetet e tyre dhe të ikin maleve nga Manastiri i Banjskës, disa orë pasi sulmuan Policinë e Kosovës.

Pamjet teksa ata po ikin janë regjistruar ditën e djeshme, kur terroristët fillimisht sulmuan Policinë e Kosovës në Banjskë të Zveçanit, e më pas situata u vu nën kontroll shumë shpejt nga Policia e Kosovës që rezultoi me vrasjen e të paktën 4 sulmuesve, arrestimin e disa sulmuesve dhe kapjen e një sasie të madhe të armatimit profesional.

Pamjet janë publikuar nga Klan Kosova:

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=858687712617881