Tenisti ultranacionalist serb, Novak Gjokovic, dhe ekipi i Serbisë sot kanë bërë një skandal gjatë prezantimit para ndeshjes  me Britaninë e Madhe në kuadër të “Davis Cup”.

Propaganda e Serbisë kundër shqiptarëve ka vazhduar të shpërfaqet edhe në sport, ku tenistët u futën në fushë nën interpretimin e një kënge serbe kundër shqiptarëve e kundër Kosovës.

“Le të valojë flamuri i Serbisë nga Prizreni deri në Rumi”, është një nga fjalitë e tekstit të këngës “Gëzo popull serb”.