Me rastin e shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, një grup i hakerëve kosovarë, “Kosova Hackers Army”, i ka vënë jashtë funksionit disa faqe të internetit të cilat operojnë në Serbi.

Janë gjetur se janë të paktën 10 faqe të interneti,t të cilat janë hakuar vetëm sot nga grupi “Kosova Hackers Army”.

“Mos u zemëro administrator, ne sapo shkatërruam ueb-faqen tuaj dhe ju tani nuk duhet të qani por duhet të mundoheni ta rregulloni atë nëse mundeni. Ne jemi Ushtria e Hakerëve të Kosovës”, shkruan nëpër faqet e shkatërruara, njofton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i gjeni adresat e këtyre faqeve të hakuara.

http://dominus.co.rs/

Početna

/http://ozcentral.rs/

http://ekoinovacije.rs/

http://kodcvetka.rs/

Анапурна 2019 – књига

http://polet.org.rs/

http://baza.ozcentral.rs

/http://partizanovturnir.com/

http://dominus-co-rs.

dominus.mycpanel.rs/