Prezantuesi i njohur televiziv në Ukrainë përmbylli edicionin e lajmeve duke u thënë shikuesve se do të lë punën e moderatorit për t’iu bashkuar Forcave të Armatosura të Ukrainës.

Në fund të programit të lajmeve, Orest Drymalovksy, 29-vjeçar tha një lajm për shikuesit që askush nuk e priste.

“Kjo është e gjitha për momentin. Ky është transmetimi im i fundit, do t’u bashkohem Forcave të Armatosura të Ukrainës”. “Nuk ka rrugë tjetër për fitore”. 

Përderisa gazetarët ukrainës dhe gazetarët e kombeve të përparuara mbrojnë kombin e tyre edhe me armë, gazetarët e Prishtinës dhe Tiranës po e dëmtojnë dhe po e luftojnë kombin dhe shtetin e tyre. Të paktën shumica prej tyre….