“Është mirë të shohim pak nga Gjermania: Gjermania nuk e jep me koncesion pasurinë publike të Gjermanisë sikurse Edi Rama që punon vetëm me ca emra biznesmenësh a thua se Shqipëria është një atdhe për t’u shitur dhe Rama trashëgimtari i vetëm dhe i fundit i saj.”

Profesori Elvis Hoxha kërkon nga shqiptarët që të shikojnë më shumë modelin e Angela Merkel në Gjermani, se sa atë Rexhep Taip Erdoganit në Turqi, për të kuptuar mënyrën sesi…