Ish-ministrja Olta Xhaçka është përplasur fëlliqt jashtë dyerve të Kuvendit me deputetin Gazment Bardhi.

Bardhi u shpreh se hajdutët futen brenda në Kuvend, ndërsa të ndershmit i lënë jashtë.

“Nuk është kështu. As me investime strategjike as me fondet e AZHBR-së.  Përgjigjen do e japësh në SPAK shumë shpejt“, i tha Bardhi Xhaçkës.

Xhaçka iu drejtua Bardhit me fjalët “burracak” dhe “legen”.