Presidenti Bajram Begaj, në një konferencë të përbashkët me homologen Vjosa Osmani, tha se Shqipëria mbështet aspiratat e Kosovës për integrimin euroatlantik.

Begaj theksoi se të dy vendet janë dhe duhet të mbeten faktorë stabiliteti në rajon.

Kosova dhe Shqipëria janë dhe duhet të mbeten faktorë stabiliteti në rajon.

Është i nevojshëm një koordinim i punës mes institucioneve për njohjen e Kosovës.

Në fokus do jenë çështjet e njohjes së Kosovës në OKB.

Shqipëria i mbështet aspiratat e Kosovës për integrimin euroatlantik”, tha Begaj.