Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama përmes një postimi në rrjetet sociale ka ndarë pamje nga fusha e vjetër ajrore e Gjirokastrës, vendi ku do ndërtohet Aeroporti i ri Turistik i Jugut.

Rama fotografitë i ka publikuar në rrjetin social – Facebook.

“Dhe me këto pamje nga fusha e vjetër ajrore e Gjirokastrës, ku në bazë të studimeve të kryera me ndihmën e ekspertizës ndërkombëtare në zonën Sarandë-Gjirokastër, do të ndërtohet Aeroporti i ri Turistik i Jugut, gara për të cilin pritet të hapet brenda 6 mujorit të parë të këtij viti, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

https://www.facebook.com/ediramaal/posts/930570801771915?ref=embed_post