Një tjetër talent shqiptar pritet të bëjë emër në futbollin evropian.

Është ky 8-vjeçari Ari Sadrija, i cili po vlerësohet si lojtar premtues nga njohës të futbollit.

Ari i talentuar aktualisht luan në ekipin FC Lausen Schwarz në Zvicër.

Barcelona Camp së fundi ishte në shtetin Helvetik, dhe me paraqitjet e tij ka rënë në radarin e skauteve të këtij klubi.

Madje ai është ftuar edhe në Barcelonë për t’iu bashkuar akademisë së këtij klubi.

I riu është dekoruar edhe me certifikatë nga clubi i Barcelonës.

Suksese këtij talenti të ri që po i bënë krenarë gjithë shqiptarët kudo që janë.