Vitin e kaluar i kishim të paktën 8200 ha më shumë! 
Nëse nuk angazhohemi, do e cungojnë edhe më shumë Kosovën si dhe do ta vjedhin e varfërojnë edhe më shumë.

Viti 2019 le të jetë vit i mobilizimit, vit i angazhimit dhe pensionimit politik të atyre që e kanë sjellë Kosovën në një vend të pajetueshëm. 

Le të jetë vit i dashurisë për vendin dhe kombin!

Lëvizja Vetëvendosje, ka zgjedhur një mënyrë tjetër të uroj 11 vitet e Pavarësisë së Kosovës.

Ndajfoljen mohuese “PA”, e ka paraqitur para fjalëve si “Viza”, “Punë”, “Mirëqenie”, “Shëndetësi”, “Drejtësi”.

Deputetët e VV’së vazhdojnë të kundershtojnë himnin e impunuar të Kosovës. /MekuliPress/